ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ: δωρεάν αποστολή και τοποθέτηση στο χώρο σας

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ: Επιλέξτε τα έργα της αρεσκείας σας και δείτε τα τοποθετημένα στο χώρο σας, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση ή  υποχρέωση.

ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ: Ανοίξτε λίστα γάμου στην Γκαλερί μας και δώστε την ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να αποκτήσουν τα δικά τους έργα τέχνης σε προνομιακές τιμές.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ: Όλα τα έργα μας συνοδεύονται από βεβαίωση γνησιότητας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΡΝΙΖΑΣ: Αναλαμβάνουμε παντός τύπου κορνιζαρίσματα τα οποία διεκπεραιώνουμε στο δικό μας εργαστήριο. Έλατε να επιλέξουμε μαζί την κορνίζα που σας ταιριάζει μέσα από ένα από τα πλουσιότερα δειγματολόγια κορνιζών της αγοράς.

ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΡΝΙΖΑΣ: Σας αρέσει κάποιο έργο της συλλογής μας όχι όμως και η κορνίζα του; Κανένα πρόβλημα! Σας δίνουμε τη δυνατότητα να αλλάξετε την κορνίζα του με αυτήν της αρεσκείας σας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς!

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΡΓΩΝ: Όποιος αγοράζει από εμάς ένα έργο, αγοράζει και το δικαίωμα αλλαγής του. Επίσης ανταλλαγή οποιουδήποτε δικού σας έργου με κάποιο από τη συλλογή μας είναι πιθανή κατόπιν συμφωνίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Επιλέξτε εσείς τον τρόπο αποπληρωμής που σας ταιριάζει. Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες με δυνατότητα πολλών άτοκων δόσεων.